سقفهای کاذب یا افتاده، به آرامی و اطمینان به خانههای شهری راه پیدا کردهاند و اینجا هستند تا بمانند. با این حال، آنها یکی از کمترین درک و کم استفاده ترین ویژگی های طراحی داخلی هستند. ما به شما مزایا و معایب جایگزینی یک سقف بتنی کاملاً خوب با سقف دیگر را نشان میدهیم، البته در موادی متفاوت (POP، گچ، چوب، امدیاف و اکریلیک).
با سایت ایران کناف همراه باشید.
مزایای سقف کاذب
1. برق را پنهان می کند
این بهترین استتار را برای سیمکشیهای برق، کانالها و لولههایی که برای دستگاههای سرمایشی و گرمایشی، وسایل روشنایی، آبپاشها و غیره در نظر گرفته شدهاند، فراهم میکند و به سقف ظاهری مرتب و همگن میدهد.
2. روشنایی بالای سر کافی را فراهم می کند
سقف کاذب بهترین راه برای وارد کردن نور محیط به اتاق است. سقف کاذب همه اینها را ممکن میسازد، چه چراغهای فرورفته، چه چراغهای یاروی یا چراغهای مسیر.
3. آکوستیک را تقویت می کند
حفره هوا در پشت سقف کاذب عایق صوتی خوبی را فراهم می کند، بنابراین پژواک و صدای خارجی را کاهش می دهد و اتاق را ساکت تر می کند.
4. فضایی دنج را ایجاد می کند
با پایین آوردن سقف، به خصوص در اتاق های سقف بلند، اتاق را دنج تر و صمیمی تر می کند (ایده آل برای فضاهای نشیمن)
5. افزایش بهره وری انرژی
اثر عایق ناشی از هوای محبوس شده بین سقف واقعی و سقف کاذب گرما را در تابستان و سرما را در زمستان کاهش می دهد و در نتیجه قبض برق شما را کاهش می دهد. همچنین به لطف فضای کوچکتر و سقف عایق، عملکرد کولرهای گازی را بهبود می بخشد. اینجا درباره سقف کاذب بیشتر بدانید.
معایب سقف کاذب در صورت نصب نادرست
1. پناهگاه آفات
اگر از همه طرف مهر و موم نشده باشد یا به طور متناوب برای آفات درمان نشود ، سقف های کاذب می توانند محل رشد موجودات ناخواسته باشند.
2. خطر افتادن وسایل نصب شده
3. ارتفاع اتاق را کاهش می دهد
سقف افتاده در اتاقی با ارتفاع کمتر از 7.5 فوت توصیه نمی شود، زیرا می تواند فضا را بسته و کلاستروفوبیک به نظر برساند.
نکته: هنگام تصمیم به نصب سقف، فاصله بین سقف و سقف کاذب (حداقل 6 اینچ) به اضافه ضخامت سقف افتاده را در نظر بگیرید.
iranknauf.com | ایران کناف