کابینت آشپزخانه یکی از اجزای ضروری در هر آشپزخانه است. آن ها برای ذخیره سازی ظروف، لوازم آشپزی و اشیای کوچک دیگر استفاده می شوند. با استفاده از پردهها و سخت افزار مناسب، کابینتها می توانند یک حس شخصیسازی را به فضای معمولی آشپزخانه اضافه کنند.
کابینتها به شکل، حس و ظاهر آشپزخانه شما تأثیر می گذارند. اما به دسترسی به کابینتهای رویایی خود زمان و تلاش لازم است. مواد و هزینه نصب تنها دو عاملی هستند که باید با آشپزخانه رویایی شما همخوانی داشته باشند.
برای کمک به شما در انتخاب بهترین گزینه برای فضای خود، ما در مورد انواع کابینت آشپزخانه در این مقاله گفته ایم. در اینجا همه چیزهایی که باید در مورد انواع کابینت آشپزخانه، مواد، سبک ها و هزینه ها بدانید آورده شده است. در این مقاله با ایران کناف همراه باشید.
انواع رایج کابینت
کابینت های سفارشی:
کابینت های سفارشی دارای دوام و ماندگاری بالا هستند. آنها قابلیت ساخت در اشکال و ابعاد مختلف را دارند و به شما امکان می دهند از تمامی فضاها و گوشه های آشپزخانه استفاده کنید. این نوع کابینت فرصتهای ذخیرهسازی بینهایت و ظاهری ارگونومیک را فراهم می کند. هرچند هزینههای آن بیشتر است، اما می توانید دقیقاً آنچه را که از یک کابینت سفارشی می خواهید به دست آورید.
کابینت های نیمه سفارشی:
این نوع کابینت به شما امکان می دهد ویژگی ها و ابعاد خاصی را درخواست کنید. با وجود قیمت مقرون به صرفهتر نسبت به کابینت های سفارشی، قابلیت سفارشی سازی آن ممکن است محدودتر باشد. این گزینه برای بازسازی کابینت ها که در آن فقط درها ارتقا می یابند اما جعبه و قفسه ها بدون تغییر باقی می مانند، مناسب است.
کابینت های استوک:
کابینت های استوک از پیش ساخته شده هستند و در اندازه های استاندارد عرضه می شوند. این نوع کابینت ها اغلب مقرون به صرفه ترین گزینه هستند، اما دارای دوام کمتری هستند. معمولاً از تخته خرده چوب تولید می شوند و پس از مدتی ممکن است نیاز به تعمیر داشته باشند. این گزینه برای خانه هایی که برنامه ریزی نمی کنید در آن بمانید یا مناطقی که با رطوبت و نشتی روبرو هستند، مناسب است. این مقاله ممکن است برایتان جالب باشد: طراحی دیوار تلویزیون
طرحها و سبکهای رایج کابینت آشپزخانه
چهار دسته اصلی کابینت آشپزخانه وجود دارند:
- کابینت پایه
- کابینت دیواری یا رویه
- کابینت بالا
- واحدهای تخصصی برای فضاهای سفارشی
همچنین، سبکهای رایج زیر کابینت وجود دارند:
کابینت شیکر:
این نوع کابینت دارای خطوط ساده و دربهای پنلی توکار است که تمیزکردن و شخصیسازی آن را آسان میکند. این طرح کابینت جاودانه برای بازسازی آشپزخانه بسیار محبوب است. کابینتهای شیکر در مواد و رنگهای مختلف و با هر سبک طراحی سازگار هستند.
کابینت اسلب:
این نوع کابینت را کابینت تخت یا پانل جلو نیز میگویند. سبک ساده این کابینتها از درهای تکتخته بدون قاب، پانل یا تزئینات تشکیل شده است. کابینتهای اسلب برای سبک مینیمالیستی بسیار عالی هستند. میتوانید آنها را با رنگ منحصر بهفرد یا دستههای بیانی تزیین کنید.
کابینتهای تختهای:
دربهای کابینت بورد دارای پانلهای عمودی با مهرههای یکنواخت و خطوط فرو رفته هستند. این کابینتها یک انتخاب عالی برای افزودن سبک سنتی، کلبه یا خانههای روستایی به طراحی آشپزخانه شما هستند. تختههای عمودی در جلوی کابینت میتوانند برای یک خانه مینیمالیستی بهترین گزینه نباشند، اما طراحی زیبا به اکثر سبکهای آشپزخانه شخصیت میبخشد. کابینتهای تختهای بافتی خاصی را اضافه میکنند و در عرضهای متنوعی در دسترس هستند.
کابینتهای برجسته:
این کابینتهای سنتی دارای پانلهای مرکزی برجسته هستند. ساختار سهبعدی درب کابینت با هر سبک طراحی داخلی سازگار است. کابینتهای پانل برجسته به طور یکپارچه با هر طراحی آشپزخانه ادغام میشوند و نگهداری آنها آسان است.
نکاتی برای انتخاب کابینت آشپزخانه
قیمت کابینت
یکی از نکات مهم در انتخاب کابینت آشپزخانه، قیمت آن است. هزینههای نصب کابینت معمولاً بر اساس اندازه کابینت، نوع مواد، سبک و صنعت مختلف متفاوت است. عواملی مانند نیروی کار، سختافزار، حذف و تعویض، تعداد کابینت، تریم و قالبگیری نیز بر قیمت کابینت تأثیر میگذارند.
نوع مواد کابینت
یکی دیگر از مواردی که در انتخاب کابینت آشپزخانه باید در نظر گرفته شود، نوع مواد استفاده شده است. مواد رایج کابینت شامل چوب سخت، تخته فیبر چند دانسیته، تخته خردهچوب، روکش چوب و فولاد ضدزنگ میشوند. دربهای کابینت و جلوی کشوها معمولاً از تخته سهلایه، وینیل، قابهای آلومینیوم یا چوب سخت ساخته میشوند. برای گزینههایی با قیمت مناسب، لمینت یا ترموفویل نیز جذاب هستند.
هر نوع ماده کابینت، فرآیند نصب و زمان مورد نیاز متفاوتی دارد. این روزها ممکن است پیدا کردن مواد مورد نظر دشوار باشد و باعث تأخیر در انجام کار شود. در زمان سفارش کابینت، حتماً اندازه فضا را که باید پوشانده شود، اندازهگیری کنید. همچنین، در صورت احتیاط، میتوانید جعبههای اضافی را سفارش داده تا در آینده اندازه آنها را کوچکتر کرده و استفاده نمایید. مطلب تصادفی: آموزش کناف کاری
قبل از خرید کابینت آشپزخانه، برخی نکات مهم را در نظر بگیرید
- نصب کابینت های آشپزخانه معمولاً یک پروژه DIY نیست و به تواناییها و تجربهی کافی نیاز دارد. بنابراین، درصورت شک و تردید، بهتر است از کمک یک تکنسین ماهر و تخصصی استفاده کنید.
- روشنایی و ابعاد مناسب اتاق آشپزخانه را بررسی کنید تا کابینت مناسبی را انتخاب کنید. همچنین توجه کنید که جریان کار در آشپزخانه را تسهیل کند.
- به اندازه و فضای داخل کابینت دقت کنید و مطمئن شوید که کابینت انتخابی شما مناسب برای لوازم آشپزخانه و سبک زندگیتان است.
- هزینه ها را در نظر بگیرید. به جای تعویض کل کابینت، ممکن است بتوانید با تغییر در هدفون کابینت و اصلاحات کوچکی، ظاهر آشپزخانه خود را تغییر دهید.
- حرفهای کردن کابینتهای آشپزخانه با اضافه کردن رنگ یا لکه جدید میتواند صرفهجویی در هزینه و زمان باشد و ظاهر کلی آشپزخانه را بهبود بخشد.
- مطمئن شوید که کابینت های انتخابیتان برای شما درازمدت قابل استفاده باشند و نیازهای کاری و ذخیره سازیتان را برطرف کنند.
- نگرانی ها و پیشنهادات خود را با فروشنده یا مشاوران تخصصی در مورد کابینت های آشپزخانه در میان بگذارید تا بهترین گزینه را برای خانهتان پیدا کنید. این مقاله هم ممکن است برایتان جالب باشد: استفاده از کناف در دکوراسیون کافی شاپ
iranknauf.com | ایران کناف